ljudboks tjänster – AudiobooksNow, 2017

Vissa ljudbok webbplatser erbjuder möjlighet att spara mer pengar att köpa val än om du hyrt dem, med fördelen av att äga ljudbok efteråt. AudiobooksNow är en av dessa ädelstenar, och en av de bästa ljudboks tjänster runt.

Sammanfattning

Online ljudböcker är ofta bara för hyra, men denna webbplats är inte en hyra. Varje kund betalar $ 5 per månad för att registrera dig i utbyte mot en rabatt på upp till 40 procent av varje köp. Ljudbok prenumerationstjänster kör ofta högre, men detta är mycket rimliga och det finns inga förfallodatum eller utgångsdatum att oroa sig hela månaden.

Över 40.000 titlar finns att köpa ett antal i nivå med några av våra högst rankade tjänster. Bland AudiobooksNow funktioner är en sökmotor som är omfattande och hjälpsam. En udda saknas funktionen är en utgivare sammanfattning, som skulle vara till hjälp om du vill bläddra böcker på plats innan du gör ett beslut. Du kan dock efter kategori, och det finns kundbetyg och recensioner som hjälper dig att få en samsyn på böckerna. En annan värdefull egenskap är möjligheten att lyssna på ett prov från varje bok.

Sajten är ganska lätt att använda, även om ett par saker håller det tillbaka från en perfekt poäng. Ett alternativ för att hyra ljudböcker skulle vara att föredra, eftersom inte varje kund vill köpa dem, även vid en rabatt rimligt som de som erbjuds. Och platsen, medan välorganiserad, kunde vara lite bättre på att förklara varje bok med åtminstone ge det en sammanfattning.

Det finns ett stort antal genrer att välja mellan. Många av böckerna är bästsäljare, så om du njuta av kommersiella verk som “Twilight” eller “Avvikande” -serien, kommer denna webbplats har precis rätt val för dig.

Tänk på att platsen inte erbjuder böcker i spanska eller andra språk, eller ens något på språkundervisning. Om du letar efter böcker på grund av en barriär i att läsa engelska, kanske du vill titta på en av våra högre rankade alternativen på uppställning.

Många av alternativen är mycket tillfredsställande. Människor som behöver flera saker medan de läser eller lyssna på poesi och drama kommer att ha gott om val. Om du njuta av att ha ljudet av någon läser från Robert Frost katalog finns markeringar från honom om ljud. Om du råkar vara huvudrollen i en lokal produktion av en Shakespeare spela och kan inte hitta tid att titta på dina rader i en bok, kan du spela läst i bakgrunden medan du arbetar under dagen.

Hjälp och support alternativ är mycket bra, men en sak saknas är e-post. Dock är webbplatsens telefon mycket effektiv, och vi var aldrig hållas väntar när vi ringde. Det finns också en underbar Vanliga frågor avsnitt som guidar dig igenom en hel del frågor du kan ha om webbplatsen och dess tjänster.

AudiobooksNow är ett utmärkt val för alla upptagen person som älskar att få sina favoritböcker som spelar i bakgrunden. Om du gillar att hålla ljudböcker och få dem till ett bra pris, så är det här rätt alternativ för dig.