mattan städare – Bissell Djup Clean Premier 2017

Som namnet antyder är BISSELL DeepClean Premier Pet matta renare utformats för att ta itu med de särskilda utmaningar i samband med att hålla din matta ren som en djurägare. Montering tog bara cirka sju minuter med hjälp av en stjärnskruvmejsel. En skruvmejsel fungerar lika bra.

Sammanfattning

Denna matta renare kommer med en ovanligt stor vattentank som rymmer 1 1/4 liter vatten och rengöringsmedel. Till skillnad från vissa av de andra mattan städare i vår lineup, inte har separata tankar för rent vatten / lösning och smutsigt vatten som utvinns ur mattan vid rengöring. Snarare, lagrar den det rena vattnet inuti en påse som krymper som rent vatten och lösningen är förbrukad. Påsen gradvis omgiven av det smutsiga vattnet medan du rengöring, så förblir skild från rent vatten. Detta sker inom samma tank. Det är ett effektivt sätt att separera de två.

Detta husdjur matta renare implementerar 12 förskjutna rader av Powerbrushes utformade för att lossa envis smuts. Detta kombineras med BISSELL s Surround Suction funktion som drar vatten upp från alla sidor av maskinen istället för att bara framför, eftersom de flesta maskiner gör. Du skulle önska kraftfulla resultat med dessa kombinerade funktioner. Och medan det utvecklades väl, var resultatet inte bland de bästa i våra mattan renare recensioner. Våra spektrometeravläsningar visade att det färgade området var 70 procent ljusare än när vi började. Detta är en märkbar förbättring, men understiger den bästa. De bästa maskinerna ljusare det med 85 till 100 procent.

I vår sköljtest där vi mäter mängden vatten som utvinns ur mattan efter den inledande rengöring, denna renare resultat var i botten jämfört med andra maskiner, vilket är förvånande med tanke på Surround sugteknik. Ju mer vatten som utvinns kommer snabbare mattan torka. Under den sista sköljningen testet, men den här maskinen utvinns 25 procent av de kvarvarande vattnet, så mattan var våtare än det borde ha varit.

Detta renare har ett husdjur verktyg för att komma åt envis sällskapsdjur fläck – och det gjorde ett anständigt arbete av det – men vi hoppades att bländade och var bara milt imponerad. Ändå denna renare gjort en märkbar skillnad på mattan, men det var i mitten av förpackningen när det kom till total prestanda.

Den levereras med en generös begränsad tre års garanti, vilket är väl över genomsnittet och ger säkerhet under en hel del av din tid med det. Det finns också ett bra stödsystem. BISSELL har en bra hemsida med flera självstudier online. Kundsupport är mycket uppmärksam och svarade snabbt på våra frågor.

The Bissell DeepClean Premier Pet är en unikt designad matta renare. Det gör god användning av utrymme genom att separera rent vatten och lösningen från smutsigt vatten alla inom samma tank. Den har ett husdjur verktyg för att komma åt djupa sällskapsdjur fläckar. Det har också borstar som arbetar på att få ut djurhår och djup smuts från din matta och ett sugsystem för att suga upp allt. Även om det fick mattor rena, hade vi hoppats att det skulle fungera bättre övergripande. När det gäller prestanda, var det i mitten av pack jämfört med andra rengöringsmedel i vår uppställning.