mattan städare – Hoover SteamVac Max Utdrag 2017

I en värld av hem mattan städare, är Hoover ett känt namn. Företaget producerar flera mattrengöringsmaskiner avsedd för husägare, och Hoover Max Utdrag 60 Tryck Pro är en storsäljare. Dammsugaren har användarvänliga komponenter såsom dess lätt att tillsätta rent vatten tank och separat tank för rengöringsmedel, som låter dig tillämpar rengöringslösning och vatten till en remsa av matta, extrahera och sedan följa upp med en sköljning utan att behöva sluta att fylla. Starkt sug extraherar en majoritet av det vatten som går in i mattan, och den uppvärmda luften hjälper torka dina mattor snabbare, vilket är precis vad du vill ha i en matta renare. Mellan dess överlägsna rengöringsprestanda och användbara funktioner, var det ett enkelt val att ge Hoover Max Extract Tryck Pro 60 Top Ten Recensioner Gold Award.

Prestanda

Från det ögonblick vi vände tryck Pro, kunde vi känner att det fungerar på fläckarna vi skapat. Denna maskin använder sex små skrubber under för att få ut mörka, djupt som fläckar. Vi följde tillverkarens instruktioner för rengöring carpets- två långsam, stadig slag framåt och bakåt när du trycker på avtryckaren för att leverera rengöringslösning till fläcken nedan. Då vi släppa avtryckaren och extraheras vatten och schampo. En sköljning följas och vi var täckt – fläcken var borta. I själva verket såg vi fläcken försvinner med det första passet. Detta Hoover fick mer av fläcken ut än någon annan ånga mattan renare vi testade. Förutom fläcken vi skapat denna matta renare lyste också och uppdateras remsan av mattan som vi inte avsiktligt fläckar.

Det blev också mer vatten ur mattan än de flesta av konkurrenterna. Några långsamma pass var allt som behövdes för att få det mesta av vattnet. Så mycket makt som maskinen verkade ha, drar den endast 10 ampere, vilket är lägre än ett par modeller på vår lista. De låga ampere men imponerande prestanda pekar på en maskin med en effektiv motor.

Vi märkte en minskning av sug under ett pass men snabbt räknat ut frågan, vilket är något som kan hända med någon matta renare. Om du upplever några problem med sug, se till att luddfilter är tydliga – hår och ludd kan lätt fastna där.

De flesta mattan städare inte erbjuder mycket i vägen för manövrerbarhet – fram och tillbaka är vad du kan förvänta dig. Vi ansåg att maskinens vikt och hur lätt vi kunde flytta över medel matta när vi bestämma hur lätt det var att använda detta Hoover Max extrakt. Det kändes robust som vi drivit långsamt och drog den över mattan. Spinn borstar inte skapa för mycket vibration, så våra vapen inte trött som vi navigerat maskinen över golvet, och det stannade på spåret under rengöringsprocessen.

En av de bästa egenskaperna hos denna Hoover matta renare är att du enkelt kan rengöra alla komponenter – inklusive munstycket. Du kan pop bort från toppen av dammsugaren huvud och skölj den under rinnande vatten för att lossa någon instängd smuts eller hår. De luddfilter är också lätt att komma åt. Rengöring ut det smutsiga vattnet tanken och rent vattentanken är en enkel match på grund av sin konstruktion – vi skulle kunna nå och dra några envisa bitar av sällskapsdjur päls av vinklar och vrår.

bekvämlighet

Denna matta renare har det bredaste rengöringsvägen av någon maskin på vår lista, så att du rengör större områden av ditt golv och därför avsluta rengöring snabbare. Sladden längd är kortare än andra rengöringsmedel som vi testade, så att du kan behöva stoppa ett par gånger under rengöring för att hitta ett nytt försäljningsställe. Sen igen, är tanken på denna enhet en av de större, så att du kan rengöra mer på en gång innan att behöva fylla på. Vi fann att vi kunde rensa cirka 100 kvadratfot med en full tank, så för vår provutrymmet – en normalstor vardagsrum och matsal – vi var tvungna att tömma smutsiga tanken och fyll på ren tanken ungefär fyra gånger, med en lite av rengöringslösning och vatten kvar.

En användbar funktion Hoover medföljer renare är en separat tank för mattan schampo – den blandar automatiskt lösningen med vatten för att rengöra dina mattor. Den användbara delen, är dock att du kan byta en knopp från “tvätta” till “spola” så att du omedelbart kan skölja dina mattor. Det är ovanligt att hitta en forcerad uppvärmd luft-torkfunktion på mattan städare, men här finns det. Den använder den varma luften som alstras av motorn för att hjälpa torr matta.

De flesta mattan städare ger dig en sträcka slang tillsammans med bilagor som du kan lägga till slutet och använda för att rengöra andra ytor. Detta Hoover renare erbjuder en av de längsta når med sin 9-fot slang. Du får bara en bifogad fil i rutan: en stoppning verktyg. Detta verktyg fungerar som en miniatyr matta renare – du kan rengöra och torra tyget. Dessutom, som varje matta renare på vår lineup innefattar detta en en provflaska av mattrengöringslösning.

Som med de flesta större apparater, kan du förvänta dig en tillverkare att inkludera en garanti som skyddar dig från defekta enheter, och Hoover är inget undantag. Denna matta renare omfattar en begränsad garanti som täcker defekter i skickligt gjorda eller delar. Om du har några frågor om ditt köp eller ett eventuellt köp, kan du kontakta Hoover per telefon eller e-post, men endast på vardagar per telefon. Företaget erbjuder även chatt på sin webbplats. Du kan också hitta ett servicecenter nära dig från sin webbplats, tillsammans med handledning om hur man sätter ihop, använda och rengöra din matta rengöringsenhet.

Efter alla våra tester, Hoover Max Utdrag 60 Tryck Pro visade sig vara bäst av gäng med sin fantastiska rengöringsförmåga, dess nästan motstycke vattenuttag och imponerande användarvänlighet. Även om det finns färre bilagor än vissa av sina konkurrenter, fann vi dess rengöring förmåga uppväger bekvämligheten av extra tillbehör, vilket är anledningen till att vi anser att det är den bästa mattan renare tillgängliga.

Tillbehör

Garanti och support

Sammanfattning