mattan städare – Shark Sonic Duo 2017

The Shark Sonic Duo Carpet och Hard Floor Cleaner är lätt den mest unik produkt i vår matta renare omdömen uppställning. Det är den enda matta renare i vår lineup som inte använder vatten. Det sprutar en dimma av rengöringsmedel på golvet går sedan att arbeta skrubbning. Detta gör mattan rengöring en snabb, enkel uppgift som inte kräver en hel del förberedande arbete eller rensning.

Sammanfattning

På nedåtsidan, måste du använda Shark rengöringsvätska med den här enheten. Alla andra matta städare i vår lineup komma med bolagets standardrengöringslösning, men när du kör ut du har möjlighet att köpa mer eller concocting din egen blandning som ska användas med maskinen. Det är inte fallet med Shark Sonic. Du måste använda företagets rengöringslösning. Det är det enda som passar i enheten, och det finns inget sätt att rengöra mattor eller hårda golv utan det.

Detta renare har tydliga fördelar. På grund av dess utmärkta design, kan det vara den lägsta underhålls renare i vår uppställning. Det är lätt att montera och använda och det kräver inte några verktyg. Du måste helt enkelt fästa handtaget in i toppen av dammsugaren. Du har då att fästa typ av kuddar som du behöver oavsett yta du rengör, antingen matta eller hårda golv, och gå till jobbet. Det är trevligt med mångsidigheten att rengöra flera ytor med samma enhet.

När du trycker på avtryckaren, går ett unikt rotationssystem för att arbeta rengöring ditt golv. Detta renare har generellt god manövrerbarhet på grund av dess lätt design. Men har det en tendens att komma bort från dig och dra åt sidan. Det känns lite som en bil som är ur läge. Det är inte exakt svårt att styra, men du måste vara fokuserad för att hålla det på rätt spår. Detta renare inte göra en massa oväsen. Det är den tystaste renare i vår lineup faktiskt. Det är delvis på grund av det faktum att den inte har samma sugeffekt som de andra rengöringsmedel.

Det är trevligt med mångsidigheten att rengöra flera ytor med samma maskin. Det gör en adekvat jobb med rengöring av mattor. Det är fördelen, när du är klar, för att ha ett golv som inte är sopping våt eller ens väsentligt fuktig. Men det gör det inte ren mattor lika effektivt som de mer traditionella mattan städare som verkligen skrubba och schamponera mattor. Resultaten du får med denna maskin är ungefär detsamma som att få ner på händer och knän och skrubbning med en borste – bara det gör det jobbet mycket enklare.

Totalt sett är det inte en dålig renare och dess unika design ger tydliga fördelar. Men när vi letar efter en maskin för att ge en djup ren, skulle detta inte vara vårt första val.

The Shark Sonic levereras med två års garanti, vilket är något över genomsnittet jämfört med andra rengöringsmedel i våra recensioner. Om du har frågor eller funderingar, det finns ett stort stöd på bolagets hemsida. Du kan komma åt online tutorials, och representanter är tillgängliga via chatt för att svara på frågor. När vi kontaktade dem, de var vänliga och snabba att svara på våra frågor.

The Shark Sonic är kompakt, lätt att använda och mångsidig. Du kan bifoga olika borstar för att rengöra både matta och hårda golv. Även om du inte kommer att få samma djup ren du skulle få med en matta renare som använder vatten och rengöringsmedel att skrubba och schamponera matta, rengör denna enhet på ett effektivt totalt. Du kommer inte att kunna använda din egen renare i denna maskin som du kan i andra mattan städare som blandar rengöringsmedel med vatten. Detta är ett mångsidigt, lättskött maskin som kommer att spänna över bredden av golven i ditt hem, men det saknar djup när det gäller att rengöra mattan.