mattan städning – Oxi Fresh, 2017

Grundades 2006, är Oxi Fresh en nykomling till mattan städbranschen. Det innehåller de flesta av de grundläggande tjänster men saknar flera ytterligare funktioner som fordon, gardin eller luftkanal rengöring som mer etablerade företag erbjuder. Det kan vara ung, men medan Oxi Fresh saknar i erfarenhet och tilläggstjänster erbjuder låga priser och lyhörd kundsupport.

Sammanfattning

Oxi Fresh mattvätt använder miljövänliga kemikalier som torkar snabbt. Oavsett om du har husdjur, barn eller båda, använder denna matta städning miljövänliga produkter och produkter säkra för dina nära och kära. Efter en Oxi Fresh tekniker rengör dina mattor, behöver du bara vänta en timme för att torka.

Skyltfönster, skolor och kliniker får massor av mul trafik som slits mattor, klädsel och mattor. Oxi Fresh gör återställande rengöring och underhåll samt matta, matta och möbelrengöring. Även om detta professionell mattan städning täcker de flesta av behoven av en kommersiell utrymme kommer du inte att kunna anställa företaget för vatten eller eld restaurering.

Precis som sina kommersiella priser, bostäder tjänster är relativt billiga och omfattar de flesta av rengörings du behöver i en normal besök. I vår forskning har vi funnit att en tre sovrum hem i Los Angeles County kostar ca $ 140 för att rengöra. Om du inte behöver vatten eller brand restaurering kan Oxi Fresh vara en bra matchning för ditt hem. Finns i alla 50 stater, kan denna tjänst ta bort gamla jord, sällskapsdjur lukter och fläckar med hjälp av miljövänliga rengöringsmedel.

Företaget tjänade en enastående 100 procent kundservice poäng av flera skäl. Förutom fria prisnoteringar och en nöjdhetsgaranti, det finns gott om online-support. En av de enklaste sätten att boka en djup mattvätt är online. Oxi Fresh kan ge dig en gratis uppskattning och boka tider för dig genom sin webbplats.

Istället för att ge dig ett stort fönster för service och tvingar dig att sitta hemma och vänta på att teknikern att komma fram, kommer Oxi Fresh beställa tid hos dig. I likhet med att göra ett läkarbesök, kommer denna tjänst att arbeta med dig för att hitta en rengöringstiden som fungerar för dig och en tillgänglig tekniker. Detta innebär att du vet exakt när att förvänta din matta renare.

Denna tjänst är ett bra val för enkla mattan städtjänster utan starka kemikalier. Oxi Fresh finns i alla 50 stater och kommer med kvalitet kundsupport. Tekniker arbetar i tid och ger dig specifika mötestider. Dessutom har en ren mattan tar bara en timme för att torka.