redovisning bokföringstjänster – AccountingDepartment.com, 2017

AccountingDepartment.com ger redovisnings- och bokföringstjänster med inriktning mot att hjälpa snabbväxande småföretag utveckla effektiva rutiner för att hålla koll på intäkter, kostnader, löner och inventering. Det tar ett metodiskt tillvägagångssätt för att lära känna ditt företags behov och skräddarsy sin service till dig.

När du registrerar dig med denna redovisningstjänsten måste du först träffa ledningen för en två- eller tre-timmars konferens om ditt företag och dess redovisning och bokföring behov. De frågar om era rutiner, anställda, produkter eller tjänster, och andra speciella överväganden som kan påverka din ekonomi och skatter. Under de närmaste veckorna, kallar redovisning lag du ett par gånger i veckan för korta konsultationer för att få den inställda infrastruktur – samla bankkontoinformation, ställa dig med program som du hade tänkt att få, och diskutera rutiner för insamling och dela information. Vid denna tidpunkt, revisorn får också alla dina befintliga konton i ordning, inklusive överföring av data till nya program som behövs.

Slutligen presenterar den du med kundens förfarandehandbok. Detta dokument innehåller detaljerade instruktioner för att fånga alla dina dagliga finansiell verksamhet och för att genomföra månatliga, kvartalsvisa och årliga avslutningar. De förfaranden syftar till att effektivisera dina dagliga rutiner för att låta dig koncentrera sig på försäljning och service sidan av ditt företag.

Den AccountingDepartment.com team består av CPA och AIPB-certifierade bokhållare samt andra bokhållare som inte har grader men har certifieringar i bokföringsprogram, särskilt SPCS och Bill.com. Din personliga team består av en full laddning bokhållare, en kontoansvarig eller styrenhet, och ett bokföringsprogram specialist.

Du kan hyra denna redovisnings service på tre nivåer. Den fullständiga periodiserad nivå spår förutbetalda kostnader, upplupna kostnader, upplupna löner och förutbetalda intäkter. Den modifierade periodiserade nivån innehåller leverantörsskulder och kundfordringar, bank- och kreditkort aktivitet, och löner. Slutligen håller kontantprincipen nivå upp på in- och utbetalningar, bank- och kreditkort aktivitet, och löner.

Du måste ringa företaget för att få en konsultation och offert. Vid den tiden, visa att de processen. Om du är intresserad, registrera dig en sekretessavtal och laget recensioner dina data och ger dig offerter för flera alternativ, allt till fast ränta. Du kan hitta klient vittnesmål på webbplatsen.

AccountingDepartment.com arbetar med ditt företag att ge redovisnings- och bokföringstjänster som är anpassade till dina behov, med en personlig team av en bokhållare, revisor och programvara specialist arbetar på dina konton. Du kan hyra dem på tre nivåer av engagemang; oavsett vilken nivå du väljer, de ledningsgruppen kontakter du personligen för att säkerställa det får du de tjänster du behöver.