redovisning bokföringstjänster – bokföring Express, 2017

Bokföring Express fungerar med småföretag i alla stadier av verksamheten, inklusive den ännu ej öppnas och väletablerade. Det ger redovisnings- och bokföringstjänster, såsom enkel avstämning av dina böcker, utläggshantering och bokföring utbildning. Det har branschspecifika specialister inom fyra huvudområden, men kanske kan arbeta i andra branscher.

Denna Kalifornien-baserade företaget har kunder inom hälso- och friskvårdsbranschen, som inkluderar gym, salonger och spa, och branschen hemtjänst, som omfattar rörmokare, elektriker och andra reparationstjänster. Den professionella tjänster som arbetar med bland annat fastigheter och försäkringsbolagen samt finansiella rådgivare. Slutligen har det revisorer som förstår de unika ekonomiska behoven hos snabbservicerestauranger. Om du är i en annan bransch, men är fortfarande intresserade av denna redovisningstjänsten, kan du kontakta den för att se om den har en anställd på laget som har erfarenhet med ditt område.

Oavsett bransch, bokföring Express specialiserar sig på småföretag bokföring och redovisning, och erbjuder tre paket anpassade till var företaget står. För dem som startar upp och kan inte ens öppnat sina dörrar, erbjuder denna tjänst öppnar snart planen, som handlar med kvartals ekonomi och avstämning av böcker, insamling och lagring dokument, bokföringsprogram installation och utbildning. Månadsavgiften ingår redovisning och kostnadshantering. In affärsplanen har allt från öppnar snart Plan med månatliga avstämningar plus utläggshantering och löner försoning. Slutligen, Winning planen för företag som växer eller har större behov ger alla tjänster från I affärsplanen samt vecko försoning och ekonomi, jobb kostnadsfördelning och elektronisk betalning av räkningar.

Denna tjänst kan synkronisera din bokföringsprogram med POS-system, skapa branschspecifika liggare och effektivisera faktureringsprocessen. För hem företag, kan det hjälpa dig att spåra hemmakontor avdrag och kostnader. Det är inte förbereda skatter men kan hänvisa dig till en kvalificerad servicetekniker .; Till skillnad från många bokföring och redovisningstjänster, bokföring Express tar ut en fast avgift per plan, men det kan skapa ett anpassat program för dig. Du kan tala med en säljare via telefon eller chatt eller begära en kostnadsfri konsultation genom att fylla i formuläret på sin webbplats.

Om ditt företag arbetar med hälsa, ekonomi, hemservice eller professionella tjänster, och du behöver grundläggande redovisning, har bokföring Express människor som inte bara förstår bokföring utan även ditt företags unika behov. Det har månatliga planer beroende på var ditt företag står.