redovisning bokföringstjänster – Flatworld, 2017

Flatworld ger utlagda redovisnings- och bokföringstjänster med 5000 kunder över hela världen, särskilt i USA, Storbritannien och Australien. Dess anställda högutbildade, och företaget använder flera säkerhetsåtgärder för att skydda din information.

Denna tjänst kan göra ett brett utbud av aktiviteter, inklusive alla typer av liggare, kundfordringar och leverantörsskulder, fakturahantering, och bankavstämning. Tjänsten omfattar också kassaflöde och andra finansiella rapporter, rapporter till kunder och anställda, och händelseanalys. Flatworld kan också lagra dina dokument åt dig. Det har också skräddarsydda tjänster specifikt för amerikanska kunder.

Den sysselsätter bokhållare, revisorer och CPA, så att du får rätt person för jobbet. Du kan hyra Flatworld tjänster på en heltid, regelbunden deltid eller timlön. Du kan också betala med projekt eller för att förbereda dina deklarationer ensam. Du kan också blanda dessa; till exempel om du behöver extra arbete som utförts för en stor försäljningssäsong eller för att få dina första konton i ordning, kan du lägga till timmar eller till och med ta på heltid står för en kort sikt. Flatworld listar sina priser som $ 8 till 15 $ en timme men anger att det beror på komplexiteten och färdigheter som behövs för uppgifterna. Du måste ringa för en offert, och det kommer att bedöma dina behov och rekommenderar en handlingsplan.

Du kan dela din information med Flatworld på tre sätt. För serverbaserad verksamhet, du lägger dokument, inklusive genomsökningar av papperskvitton, säkra FTP, e-post eller fax. En lämplig anställd arbetar dina böcker natten och antingen e-post dem till dig eller laddar dem till din server så att du har dem nästa morgon. Alternativt kan du låta Flatworld bokförare eller revisor tillgång datorerna via fjärråtkomst till arbete böcker under affärs off-timmar. Slutligen, om du använder en moln ansökan, som quickbooksonline.com, kan du ge Flatworld din kontoåtkomst information för att bokförare eller revisor för att logga in och göra dina konton där.

De anställda i Flatworld är kvalificerade i en mängd olika redovisnings- och affärsprogram, såsom MYOB, Sage, Quickbooks, Peachtree, Net Suite, Byggmästare och näringslivet fungerar. Du hittar en komplett lista på sin webbplats. Dessutom, de har examen eller forskarutbildning grader, och där en särskild alternativ skicklighet behövs Flatworld anställer folk med åtminstone en magisterexamen.

Denna tjänst servrar har datasäkerhet och Protection Act överensstämmelse med redundant strömförsörjning för att säkerställa att ingen förlust av data eller tjänsten.

Flatworld erbjuder säkra bokföring och redovisningstjänster till engelsktalande kunder över hela världen. Det finns flera metoder för att dela information och kan göra din bokföring över natten så att du kan börja dagen med nyligen uppdaterade böcker.