säng och bad – Amazon Bed & Bath – Top Tens

Amazon är platsen att gå för att hitta allt du kan önska för ditt sovrum eller badrum.

Lager

Deras inventering och olika produkter överraskat oss. Klart de har det största urvalet av tillbehör till en webbplats där ute. Till exempel har de över 63.064 armaturer. Föreställ dig!

Bara klicka via webbplatsen du se alla möjliga saker. Vi hittade en badrumsmatta gjord av sammankopplade blommor och en tandborsthållare som såg ut som ett plåster på lång gummi gräs och några riktigt intressanta snygga dusch arrangörer som såg ut som om de var från framtiden.

Vi önskar bara platsen var lite lättare att navigera, men det betyder inte att Amazon inte har fantastiska funktioner på deras hemsida. Här är några av deras särdrag

Amazons inventering var så omfattande att vi var övertygade om att de har nästan alla typer av sängen och bad relaterade objekt du kan tänka dig. De har produkter från trettiotre designers, vilket är imponerande.

Deras val badrumsvåg enbart lämnade oss mållös. Det var den typ du ser i läkarmottagningen och det fanns även en som har utformats för att ge dig vikten av ditt bagage. Och så var det en häpnadsväckande samling badrumsvåg som var så modernt utseende du trott dem tar fart och flyger iväg.

Funktioner

Amazon har ett intressant sätt att lista sina badrum hårdvara och tillbehör. Istället för att bara se en sida av alla av dem (vilket var omöjligt eftersom det finns så många) de lista dem av material, såsom, mässing, brons, marmor, nickel, tenn, etc.

Vi var lite besviken på det faktum att när du hitta objektet som du föredrar och beslutar dig för att veta mer om denna produkt, några av de beskrivningar som erbjuds allvarligt saknar relevant information.

Allt som allt var vi mycket imponerade med Amazons försök att låta kunderna veta vad andra kunder hade tänkt på produkter som de hade köpt. Rekommendationerna kände så personliga att det var som att stå bredvid andra kunder där du kan diskutera objekt till salu. Vi applåderar verkligen Amazons engagemang för sociala medier och för att tillåta kunder att ge sina ärliga åsikter om produkter.

En annan funktion som vi gillade var att om ett objekt var inte närvarande i lager, är shopper omedelbart underrättas. Detta var mycket informativ och visar att Amazon har ett åtagande till sina kunder.

En sak som vi skulle vilja se en förbättring på är att zoomförmågan på bilderna är mycket begränsad. Vi hoppas att de fixar det snart eftersom de har så många fantastiska produkter.

Vi applåderar Amazon för att ha sina försäljningsinformation så väl synlig. Och vi hittade söka avsnittet barnen var verkligen lätt på grund av de många kriterier som finns, bland annat färger, kön, teman, storlekar etc.

Enkel användning

Att hitta vårt sätt runt platsen var lätt och det var enkelt att ta sig till och från sängen och bad hemsida. Men vi hittade sängen och bad hemma sidlayout att vara så upptagen att det var störande. På många av de listor sidor det var svårt att avgöra om beskrivningen gick med bilden ovanför eller nedanför den. Dessutom vanliga frågor (FAQ) var svåra att hitta.

Amazons supportsida består en jättestor mängd information, så mycket, att vi funnit det vara meningslöst. Vi var också förvånad över att finna att det fanns massor av begränsningar för vad som kallas en “fri frakt” deal. Amazon erbjuder en trettio dagars returrätt.

Stöd

När vi jämförde Amazons supportavdelningen med Target såg vi en stor skillnad. Vi föreslår att Amazon väljer en tydligare, bättre organiserat förhållningssätt med meningsfulla underrubriker. För närvarande verkar det som Amazon är helt enkelt försöker göra för många saker med sin supportavdelning i stället begränsa dess omfattning och tillgodose de faktiska behoven hos sina kunder.

Även om Amazons hemsida har några brister, är vårt råd att störta in och börja leta runt. Deras riklig inventering kommer att hålla dig upptagen och du kommer utan tvekan att hitta något du behöver direkt. Det var allt vi kunde göra för att inte blåsa våra lönecheckar på söta badrumstillbehör vi hållit löper över.

Medan du är där, se till att kolla in alla av försäljningen, var vi verkligen imponerad av de möjliga besparingarna. Och kanske efter att du har köpt några av deras produkter, vi får se din mugg på en videorecension.

För att se mer av de bästa online säng och bad inköpsresurser, se våra omdömen om Bed Bath & Beyond, Macys, och Target.

Sammanfattning