streckkod programvara professionell – Techno Studio 2017

Techno Studio professionell streckkod programvara är enkel att använda och erbjuder gott om verktyg och funktioner för att utforma streckkodsetiketter för all användning. Du kan helt ansluta och integrera med databaser, filer och skrivare du behöver för att producera olika streckkoder slag, inklusive linjär, 2D, GS1 DataBars och QR-koder, cirkulära streckkoder och FIM barer (för postbranschen). Det kan även skapa RFID-taggar.

Sammanfattning

Denna produkt verktygsfält, på den sida av användargränssnittet kan visas trångt och gammaldags, men det fungerar bra, vilket ger dig direkt tillgång till former, textformat, clip art, magnetiskt bläck teckenigenkänning, teckensnitt säkerhet och alla streckkoder som nämns ovan.

Techno Studio erbjuder ett brett utbud av designfunktioner och tjänar höga betyg för sin användarvänlighet. Textalternativ inkluderar bildstöd, rotation, gruppering och objekt mönster. Föremålen inkluderar rektanglar, ellipser, linjer och variationer med alternativ för att rotera, en öppenhet effekt och mer. Texten inkluderar RTF, gränser och flera andra.

Du kan välja olika texttyper och mönster, inklusive text med gränser, vitt på svart, auto-wrap fit text, cirkulär text, vertikal text, internationell text, valuta text och andra. Det låter dig dra och släppa streckkoder, former, text och varje element på etiketterna. Det gör det lätt att använda.

Denna professionella streckkod programvara erbjuder 19 kategorier av etikettmallar, inklusive AGIPA, Comtec, MACO, QLS, Zebra och flera andra. Mall grupper inkluderar etiketter, visitkort, CD / DVD, taggar och emblem, kuvert, papper och kort.

Techno Studio streckkodsetiketter kan vara lösenordsskyddad så att du kan begränsa åtkomsten till streckkod information och ändringar i dina streckkodsetiketter. Det erbjuder serialisering och du kan lägga till datum- och tidsfält till dina streckkodsetiketter. Det har inte ett bibliotek med efterlevnads symboler eller ett verktyg för att spåra versionshistorik av etiketterna.

Fri support för denna produkt är begränsad till ett år. Du kan komma åt video utbildning och handledning samt online-frågor, men det finns ingen telefonsupport, chatt eller utbildning på plats. Det är en bra sak produkten är lätt att använda och kan listat ut enkelt.

Techno Studio är en bra produkt. Det finns tillräckligt med verktyg och databas integration för att producera nästan alla streckkodsetikett. Det saknar efterlevnad symboler och produktsupport är begränsad, men denna professionella streckkod programvara är enkel att använda och fungerar bra. Denna produkt kommer att låta dig att skapa standard streckkodsetiketter för att tillfredsställa de flesta av dina behov.