svarar enheter – Panasonic 2017

Panasonic KX-TG9381T är en robust, elegant telefonsvarare med tydlig ljudkvalitet på grund av sin digitala format. Detta expanderbara system ger många alternativ inklusive Bluetooth.

Telefonsvararen har 40 minuter totalt inspelningstiden. Eftersom fjärråtkomst kan du rensa meddelanden när du vill, är vanligen tillräcklig för de flesta människor denna mängd inspelningstid.

Batterier varar i 12 timmars taltid och sex dagar om de lämnas på standby. En laddning tar sju timmar med hjälp av två AAA batterier som medföljer den trådlösa telefonen svararen. Enheten är obrukbar under ett strömavbrott, så en backup mobiltelefon eller sladd fasta är viktigt att ha till hands.

Panasonic KX-TG9381T använder DECT 6,0 teknik som möjliggör användning under en lång rad med god ljudkvalitet. DECT 6.0 inte störa andra enheter såsom Wi-Fi-routrar eller babymonitorer.

Denna trådlösa telefon telefonsvarare bekvämt tillåter mobiltelefon kontaktinformation överföring med hjälp av en Bluetooth-länk. Dessutom kan du tala handsfree med ett Bluetooth-headset.

Högtalartelefon volymen på både basenheten och handenheterna är justerbar. Ringsignalsvolymen på mobiltelefoner är också modifieras, och du kan välja mellan en melodi och en ringsignal. Ringsignalsvolymen är inte justerbar på basen, men gradienter tillgängliga för enskilda telefoner inkluderar en tyst läge. Denna telefonsvarare levereras med en nattläge funktion som låter dig ställa in en tid under vilken telefoner eller bas ringer inte. En bärnstensfärgad LED-blixt varnar för ett inkommande samtal.

Intercom användning på denna sladdlös telefon telefonsvarare finns mellan mobiltelefoner och mellan basenheten och enskilda telefoner. Det är möjligt att göra konferenssamtal till en extern linje.

Antalet mobiltelefoner kan utökas till sex. Denna telefonsvarare rymmer två separata linjer och meddelanden kvar för något av dessa nummer kan uppgå 64. Ett missat samtal listan visas obesvarade samtal. Meddelande är möjligt från handenheter och basen. Ett samtal sekretessinställning hindrar andra från att komma åt en konversation. Voicemail tjänsten är också tillgänglig men kräver en prenumeration via din operatör.

Panasonic KX-TG9381T trådlös telefon svararen erbjuder ett överflöd av användbara funktioner till ett anständigt pris. Sådana funktioner, inklusive överföring klarhet, en nattläget och förlängd varaktighet av samtal och inspelningstiden, lägga till sin användbarhet. Dessutom kan du använda mobiltelefoner som en intercom. Även om du inte kan använda den här telefonen om strömmen går ut, är det fortfarande ett bra värde för sina funktioner.