takfläktar – Casa Vieja, 2017

Casa Endeavor är en takfläkt som kombinerar en modern och elegant utseende med en kraftfull motor. Det uppnår inte bara en otrolig mängd luftflöde, men det gör det med en hög energieffektivitet. Denna fläkt kvalitet konstruktion, med fem blad och tyst motor bidrar till att minska din elektriska räkningar via både enkel operation och genom att hjälpa cirkulera luft för att bättre bibehålla temperaturer i ett rum.

Detta bästa takfläkt med ljus sport en otroligt trendig look med mattsvart bladet och motor efterbehandling. Enheten levereras med tre 40-watts kandelabrar lökar som passar in i armaturer som omfattas av en etsad opalglas belysning kit för att ge det som sofistikerad och modern utseende. Utseendet på denna fläkt skapar en perfekt konvergens av form och funktion, med utnyttjande av högkvalitativa tillverknings delar med en snygg och modern design som kommer att komplettera de flesta hem.

Den tysta takfläkt använder en fem-blad design, varje blad är 52-inches i längd och vinklade på en 14-graders bladstigningen. Detta hjälper till att uppnå sin maximala luftflödesnivån 6,396 kubikfot per minut, bland de högsta nivåerna uppnås vid dess pris. Även på den högsta hastighetsinställningen, använder fläkten 63,1 watt för en maximalt luftflöde effektivitet av 101 kubikfot per minut per watt.

De flesta av de bästa takfläktar är utformade för att rymma en downrod, en funktion som uppmuntrar bättre luftflöde genom att tillhandahålla mer utrymme ovanför fläkten för att dra luft. Den medföljande downrod med denna fläkt ger sex inches av godkännande från taket för en fläkt höjd på upp till 15 inches. Den kommer inte med en infälld monteringssats, vilket innebär att du måste montera den på ett högt tak för att uppnå önskad höjd på minst sju fot ovanför golvet. Även om detta sätter fläkten ur räckhåll för att ändra sina hastigheter, kommer fläkten med en fjärrkontroll som du kan växla mellan de olika hastigheter med relativ lätthet.

Casa Vieja Endeavor är en pålitlig och kraftfull takfläkt, ståta med en trendig och modern utseende med en effektiv fem blad design för att uppnå otroliga nivåer av luftcirkulation. Dess effektiva konstruktion är vidare kompletteras med en hög nivå av luftflöde effektivitet som underlättas av dess vertikala fotavtryck. Denna fläkt förmedlar inte bara utseendet på en high-end modern fläkt, men det ger också fantastiska nivåer av luftflöde för en mängd olika rumsstorlekar.