takfläktar – Fanimation Odyn, 2017

Den Fanimation Odyn är en åtta-blad takfläkt avsedd för höga nivåer av luftflöde, alla samtidigt som den förbrukar bråk nivåer av el i jämförelse med andra modeller. Det uppnår detta genom en energieffektiv och miljövänlig motor och belysning kit som kraftigt minska wattal utan att minska luftcirkulation. Med sin balanserade design, tyst motor och åtta blad, är detta en fläkt som garanterar tillräcklig distribution av varm och kall luft både oavsett årstid.

Detta är en av de bästa takfläktar med lampor eftersom den är utformad för största möjliga miljövänlighet och energieffektivitet. Tack vare sin likströmsmotor design och integrerade LED belysningssystem, förbrukar fläkten mindre el än andra alternativ, uppnå 32 watt vid högsta fläkthastighet. Par denna konsumtion med sin otroliga luftnivån 10,104 kubikfot luft per minut, åstadkommer denna fläkt ett luftflöde effektivitet 314 kubikfot per minut per watt, mer än tre gånger genomsnittet i branschen.

Energieffektivitet en primär angelägenhet för många hem, och denna topp takfläkt är utformad för att förbruka upp till 70 mindre energi än andra fans. Den fungerar med åtta individuella bladen som skapar en 84-tums blad svep. Den medföljande lysdioder är avsedd för 14 watt, vilket ger betydande fördelar jämfört med traditionella lysrörsbelysning kit både när det gäller livslängd och ljusstyrka.

Den angivna downrod är sex inches i längd och en tum bred, men det skapar lite wobble när de installeras tätt. Utformningen av den lugna takfläkt motor och balansering av sina åtta blad säkerställer stabil drift med lite ljudutgången. Med belysning kit och downrod installerad, är denna fläkt nästan 18 inches i längd, vilket betyder att det bör installeras på tak minst 9 fot höga.

Den Fanimation Odyn är en unik och kraftfull takfläkt som uppnår otroprestandanivåer. Inte bara erbjuder högre nivåer av luftflöde än andra fans, men den fungerar också på en bråkdel av energiförbrukningen för högre effektivitetsnivåer. Dess motor och belysning kit bidrar i hög grad till denna framgång, inställning isär som en fläkt som är idealisk för alla hem i behov av en modern fläkt som inte kommer att väsentligt påverka den elektriska räkningen.