takfläktar – Minka Concept, 2017

Den Minka Concept II är en takfläkt konstruerad för minimalistiska dekoratörer, erbjuder en enkel och spola kroppen. Det uppnår höga halter av luftcirkulation beror till stor del på effektiv design av sin motor, vilket minskar elförbrukningen och ökar dess cirkulationskapacitet. Slutresultatet är en unimposing fläkt som helt uppnår sitt avsedda syfte i både belysning upp rummet och uppmuntra luftflödet hela.

Detta är bland de bästa takfläktar på grund av dess ekonomiska konstruktion och energieffektivitet under drift. Fastän bladet span på denna fläkt är begränsad till 52 inches, är enheten fortfarande i stånd att cirkulera 6300 kubikfot per minut. Vid sin högsta hastighetsinställningen är motorn watt 59 watt för ett luftflöde verkningsgrad på över 106 kubikfot per minut per watt. Det uppnår detta med dess tre-bladdesign, som var och en är satts vid en 14-graders vinkel och att utföra upp till 179 rotationer per minut.

När den är installerad, har detta bäst takfläkt kropp en vertikal fotavtryck på mindre än 12 inches, beror till stor del sin infällt montage kit. Det kommer inte med downrods för större droppar, men det kommer med ytterligare resurser för att guida dig genom att plocka den perfekta downrod för din takhöjd. Om ditt tak är nio fot lång, men är infälld monteringssats det bästa alternativet att börja med.

Denna lugna takfläkt är utformad med fem olika ytbehandlingar, som alla stödjer dess övergripande minimalistiska utseende. Oavsett om du väljer polerad nickel, vitt eller mahogny, kommer denna fläkt endast lägga till dekoration tema i ett rum utan att dra mycket uppmärksamhet till sig själv. Montagesatsen levereras med en no-ljus lock om du inte vill använda belysningsfunktioner. Dessutom kommer det med en handhållen fjärrkontroll, en 100 watt halogenlampa och en monteringssats för snabb montering och omedelbar användning.

Den Minka Concept II är en av de bästa takfläktar med lampor som på grund av sin pålitliga och ekonomiska resultat. Den har en hög luftcirkulation idealisk för stora rum, tillsammans med en motor som ger exceptionella nivåer av energieffektivitet. Dess eleganta design och flera utföranden låna mot en enkel utseende som endast kommer att fungera som komplement till alla rum design, samtidigt som hjälper bryta upp varma och kalla luftfickor tyst.