takfläktar – Moderna Fan Torsion, 2017

Modern Fan Torsion är utformad för att möta de olika behoven hos varje hem genom att erbjuda en mängd olika anpassningsmöjligheter för takfläkt övergripande utseende. Det handlar om allt från träslag belysningsutrustningar till downrod längder, bidrar till att uppnå det utseende du önskar i alla rum. Förutom en tyst totala driften, uppnår det en hög nivå av luftflöde cirkulation och effektivitet för bättre resultat i att bryta upp luftfickor i ett rum.

Detta är en av de bästa takfläktar med ljus eftersom det kommer med flera alternativ för belysning kit. Om du behöver bara en fläkt, kan du köpa den utan ljus för både en kostnad och vertikala fotavtryck besparingar. Eller så kan du köpa den med kompatibla halogen eller kompakta lysrörs kit, vilket ger upp till fem inches till längden på fläkten. Både fläkt och belysning kan fjärrstyras via en separat handhållen fjärrkontroll och vägg kontrollpanel.

En kritisk egenskap hos även de bästa takfläktar är energi och luftflöde effektivitet, och denna fläkt fungerar i nivå med branschens förväntningar. Vid sin högsta luftflöde inställning, cirkulerar det 6247 kubikfot luft per minut samtidigt som den förbrukar 66 watt. Detta motsvarar en slutlig luftflödeseffektivitet av 84 kubikfot luft per minut per watt. Fläkten åstadkommer detta genom en 14-graders bladstigningen på sina tre plywood blad, som finns i storlekar från 42 till 62 inches i längd.

Denna tysta takfläkt sammanfattar utseendet och känslan av moderna och minimalistiska fans. Den levereras med tre plywood blad som finns i en mängd olika utföranden från ljust nickel till vitt. Bladen själva skulpterad ur flera alternativ av trä, inklusive lönn och mahogny för att ge dig anpassningsmöjligheter bäst passar dina dekorera behov. Dessutom levereras enheten med två downrods uppmätt på fem och 17 inches i längd för att uppnå en total höjd mellan 12 till 24 inches.

Modern Fan Torsion är ett modernt alternativ för många hem i behov av takfläktar, erbjuder många anpassningar till sitt utseende. Du kan välja mellan flera utföranden, träslag, höjder och belysningssatser för att uppnå önskat utseende och känsla. Dessutom kan du förvänta dig en hög nivå av luftcirkulation och energieffektivitet för minimal påverkan på din elektriska räkningen, allt samtidigt öka luftflödet i alla rum.