ter touchscreen monitorer – Dell ST2220T 2017

Dell ST2220T är en 21,5-tums LCD-monitor som har en 1920 x 1080 bildpunkter. Den vilar på en A-frame stativ som rör sig mellan 60 och noll grader så att du armarna kan vila bekvämt medan du justerar objekt, typ och mer på skärmen. Dessutom, detta skärmens betraktningsvinklarna är extra bred så att du kan se en stor bild oavsett hur du placerar skärmen. Det har även inbyggda högtalare. Av dessa skäl och mer, är Dell ST2220T pekskärm datorskärm our Top Ten Bronze Award vinnare.

Visa

Denna Dell pekskärm är en HD-skärm med en 16: 9-format. Skärmen har en 1000: 1 kontrastförhållande, vilket innebär att du ska kunna se äkta svart och lysande vit. Den 0,248 mm pixelstorlek är standard för denna storlek på skärmen och dess skärmupplösning. Pixelavstånd är avståndet mellan pixlarna och bidrar till att ge en skarp bild.

Svarstiden för denna LCD-pekskärm är 14 millisekunder. Jämfört med de flesta andra skärmar vi granskat, är detta nästan tre gånger långsammare. Men du kommer inte att märka någon fördröjning med de flesta applikationer. Om du är en high-end spelare, men kan svarstiden vara mer av en faktor, men sedan igen, kanske du vill titta på bildskärmar som är särskilt utformade för avancerade spel i detta fall.

Betraktningsvinkeln för denna bildskärm är en bred 178 grader, både vertikalt och horisontellt. Dessa vinklar på en pekskärm är ännu viktigare än för en vanlig bildskärm eftersom att bekvämt använda bildskärmen, måste du ha den på en tillbakalutad vinkel. Ju bredare betraktningsvinkel, desto bättre kommer du att kunna se skärmen från alla vinklar.

Dell ST2220T har en optisk pekskärm bildskärm. Denna teknik använder optiska sensorer i två hörn av skärmen som identifierar när fingret, handen eller pennan vidrör skärmen eftersom det snedvrider det elektrostatiska fältet. De dubbla sensorer att säkerställa exakthet och öka pekskärm känslighet. Detta pekskärm datorskärm har en svart ram som inrymmer optiska kameror. Skärmen är något inlayed grund av ramen, vilket kan göra att vidröra kanterna på skärmen nära infattningen något svårare.

Denna LCD-pekskärm använder multi-touch teknik. Med multi-touch kapacitet, kan du zooma in och ut ur bilder, rotera bilder och mer. Detta är standard för alla pekskärmsanordningar. Medan Dell ST2220T tillåter dig att röra två platser på skärmen samtidigt, några skärmar som vi granskat har många fler samtidiga beröringspunkter.

Funktioner

Detta stativ stil är perfekt för pekskärm skärmar eftersom du kan vila händerna på skrivbordet istället för att hålla dem framför dig när du arbetar på datorn. A-frame stativ justerar från 65 grader ner till noll grader. Dessutom är det lätt att snabbt justera vinkeln på pekskärmen. Alternativet att lägga bildskärmen platt på ett bord är också trevligt eftersom det tillåter dig att spela spel på skärmen med två eller flera personer som du skulle ett brädspel. Den alternativet Dell pekskärm saknar är möjligheten att montera den på en vägg.

Dell ST2220T har två inbyggda högtalare på botten av skärmen. De flesta av pekskärmen monitorer vi granskat har inbyggda högtalare. Högtalarna i detta Dell bildskärmen kan inte vara lika kraftfullt som fristående högtalare skulle vara, men de bör vara mer än tillräckligt för de flesta situationer.

Med tanke på dess 21,5-tums skärmstorlek är Dell pekskärm något ljusare i genomsnitt än de andra skärmarna vi granskat. Den väger 13,9 pounds. Dimensionerna hos monitorn är 15 inches hög, 20,8 inches bred och 2,3 inches tjock. Skärmens storlek är lite stor i förhållande till dess skärmstorlek, men det beror på de inbyggda högtalarna är bosatta under skärmen.

Denna Dell pekskärm har tre USB-portar utöver USB-porten som ansluter skärmen till datorn. Dessa tre ytterligare portar ger dig frihet och bekvämlighet för att ansluta kringutrustning utan att behöva använda portarna på datorn tornet. Utöver dessa portar, har Dell pekskärm HDMI, VGA, DVI och audio-ingångsportar.

Dell ST2220T LCD pekskärm bildskärm har en ergonomisk design som gör att du kan bekvämt arbeta på det på en mängd olika vinklar. Även om du inte kan montera den på en vägg, är det mindre troligt att du skulle vilja göra detta i ett hem eller kontor inställning ändå. De inbyggda högtalarna längst ned på skärmen gör monitorn lite stor, men det är fortfarande en hanterbar storlek. Med standardpixelstorlek, kontrast och upplösning, kommer detta pekskärm ger dig en levande HD-bild. Den optiska pekskärmsteknik kommer att ge dig den flexibilitet och bekvämlighet du har vant sig vid att arbeta på surfplattor och smartphones.

fysiska mått

Anslutningar

Sammanfattning