tillbaka massörer – Maxi-Rub, 2017

Maxi-Rub Body Massager är en kraftig tillbaka massageapparat utformad för att ge avspänning. Det är en stor modell med en kraftfull motor.

Detta har tillbaka massage två greppvänliga handtag bidrar till att förhindra glider. Handtagen vardera rymmer en enda hand och är off-center, vilket innebär att du inte kan använda enheten med en hand. Motorn och dynan ligger rakt förbi grepp, så att du inte kan nå din egen rygg med det. Det är möjligt att använda massageapparaten på någon av dina ben, men om du vill ha en back eller helkroppsmassage, måste du hitta en partner som kan göra det åt dig.

Ryggmassagedynan har en bred, plan fot för att behandla ett stort område på en gång. Dess pad är fast, så om du vill ha en mer bekväm touch, se till att bära en skjorta. Alternativt kan du köpa en fuskpäls lock från Maxi-Rub som gör ytan mjukare för användning på bar hud. Denna modell har en 1-amp motor som levererar tunga vibrationer. Eftersom kroppen Massager väger 8 pounds, kan du använda sin vikt och din att öka trycket för en djupare, mer kraftfull massage. Den har också varierande intensitet från 2800 till 3500 varv per minut.

Även om det finns en kraftfull vibration funktion, saknar detta tillbaka massager någon annan funktionalitet. Det omfattar inte shiatsu-liknande knådande åtgärder för att tränga djupt in i muskler eller rullande rörelser för att träna knop. Den saknar också en uppvärmningsläge, vilket skulle vara användbart för att göra musklerna mer följsamma och mindre risk att drabbas stam. Emellertid är vibrationer läge kraftfulla, särskilt med tanke på den täcker ett så stort område. Det skulle vara användbart i en klinisk miljö, där en terapeut skulle kunna använda det för muskelstimulering och för att snabbt öka cirkulationen. Det skulle också göra det möjligt för terapeuten att minska belastningen på händer och för att fylla en session med mer tid för djupvävnadsarbete.

Detta har tillbaka massage en elektrisk sladd, som håller det begränsas till ett område nära ett utlopp. Dess sladd är 10 fot lång för att möjliggöra tillräckligt rörlighet för att flytta den över mottagarens rygg. Du kan öka sitt utbud av rörelse genom att köpa en förlängningssladd. Maxi-Rub annonserar det som underhållsfritt, och det backa upp sina påståenden med ett års garanti. Denna typ av konstruktion och täckning är perfekt för en massage kontor.

Maxi-Rub Body Massager är mycket kraftfull, men det saknar kontroller många människor kan ha nytta av. Dess storlek, pris och funktioner gör det bäst för en klinik eller liknande yrkes inställning.