tillbaka massörer – Nayoya, 2017

Massage Ball Roller 2-Piece Deluxe Set för Massageterapi av Nayoya Wellness är en enkel kropp och ryggmassage. Det ger dig snabb lindring och är lätt att använda.

Denna massage kommer som en tvådelad uppsättning rullar som du kan använda med olika nivåer av tryck över hela kroppen. Du kan ha din partner använda dem på dig när du kopplar också. Dessa tillbaka massörer har knopp handtag så att du kan hålla dem stadigt utan dem glida ur handen. Varje boll är satt i rull bas för att hålla den från att falla ut som du njuta av en massage.

Du styr intensiteten av massagen till vad nivå är mest bekvämt för dig helt enkelt genom att öka eller minska trycket som du sätter på bollen. Detta system bygger på den kinesiska principerna för akupressur, som använder just tillämpad beröring för att stimulera läkning och en känsla av välbefinnande. Massage kan hamna spara dig på kostnaden för en akupressur session och eliminera behovet av att boka tider.

Dessa tillbaka massörer använder inte någon elektrisk ström, så att du kan använda dem var du råkar vara. Du kan hålla en på kontoret och en hemma för att njuta av spänningsrelaxation när du behöver det. Nackdelen är att du inte får shiatsu typ av penetration och knådning, eller till och med mjuk mekanisk vibration.

Du kan använda dessa bollar som mer än enkla tillbaka massörer. De är också praktiskt för att massera dina ben, fötter, armar och händer. De har inte en mycket lång räckvidd, eftersom de sträcker sig bara några inches förbi din handflata, så att de inte kommer att nå centrum av ryggen utan en partner hjälp. Varje massage väger endast cirka 5 uns, som låter dig använda massage utan att utveckla stammen du kan få arbeta med en tung massager modell.

Dessa tillbaka massörer är idealiska för resor. De passar i handväskan eller kabinväska, så att du kan njuta av dem på en flygning eller på din destination. Eftersom de inte har några mekaniska komponenter för att bryta ner de pågå under lång tid utan behov av underhåll eller utbyte. De har inte en uppvärmning funktion, så se till att värma dina muskler innan du börjar massage för att göra dem mjuka nog att få befrielse från värk utan att orsaka ytterligare skada eller stam.

Massage Ball Roller 2-Piece Deluxe Set för Massageterapi erbjuder bekväm lättnad. Dessa bollar levererar inte muskel penetration som en shiatsu massage, men de är bekvämt portabel.