väckarklockor – La Crosse Technology väckarklocka 2017

Visar både inomhus och utomhustemperatur, tjänar La Crosse Technology väckarklocka som mer än bara en väckarklocka. Denna enhet visar även datum och har en projektor så att du kan se tiden eller temperaturen på din vägg eller tak.

Sammanfattning

Som ett atomur, det håller tid väl; dock fann vi att snooze ökar företaget annonserar i handboken inte överensstämmer med de faktiska snooze intervall. Snarare än att låta ett larm var sjätte minut, väckarklockan tenderade att varna var sjunde minut. På grund av denna skillnad, fick den en lägre noggrannhet poäng.

Denna digital väckarklocka har en projektor. Du kan antingen projicera tiden på väggen eller i taket, och displayen är justerbar så informationen verkar rätt sida upp. Du kan också växla mellan att projicera tid och utomhustemperatur. Klockan levereras med en temperatursensor som antingen hänger eller sitter utanför, och väckarklockan visar den information som samlas i realtid.

Alarmet har en stor digital display med bakgrundsbelysning så att du kan se tiden i mörker. Om ljuset stör din sömn, kan du justera ljusstyrkan. Basenheten visar också datum.

Eftersom klockan körs på atomär tid, behöver du inte justera det för sommartid. Det finns en knopp på väckarklockan du kan använda för att stänga av sommartid läget om du är i ett tillstånd som inte följer det. Alarmet erbjuder inte helg eller vardag endast larm. Om du inte vill att det ska larm på helgen, måste du manuellt stänga av larmet. Alarmet visar tid i ett av två format: 12- eller 24-timmarsformat.

Alarmklockan använder en strömsladd. Men det gör det har reservbatterier i de fall det finns ett strömavbrott. Alarmet håller både tid och larm när den fungerar på batterier. Detta reservbatteri väckarklockan kräver 5 AA-batterier totalt; du behöver tre för väckarklockan själv och två för utomhustemperaturgivare.

Denna La Crosse väckarklockan har bara ett larmet alternativ. Utan en progressiv larm piper det högt när det är dags att vakna upp. När du trycker på snooze-knappen, går larmet på obestämd tid var sju minuter tills du stänger av larmet, varefter den återställs för nästa dag.

Alarmet har ett års garanti och La Crosse webbplats har telefon och kontaktuppgifter om du behöver för att nå kundtjänst. Vi fann att La Crosse var snabba med att svara på våra frågor och erbjuds användbara resurser.

La Crosse Technology väckarklocka har en projektor som visar både tid och temperatur på din vägg eller tak. Även om det saknar praktiska funktioner som en dubbel larm, justerbar snooze och helgläge, det hjälper dig att vakna upp och börja dagen på rätt sätt med all information du behöver veta för att förbereda för dagen.