videokameror – Samsung F 2017

Även Samsung är känt för sina mobila och tv-produkter, är F90BN HD-videokamera en besvikelse produkt från denna elektronikjätten. Å ena sidan är det bland de billigaste videokameror tillgängliga, och dess automatiska funktioner gör det enkelt att använda. Men dess begränsade upplösning och bildhastighet gör det ett dåligt val för dem som försöker att fånga HD-video av semester eller speciella tillfällen. Samsung F90BN är en bra kamera för sitt låga pris, men för $ 50 mer du kan få en full 1080p videokamera med bättre kapacitet.

Sammanfattning

Denna HD videokamera kvalificerar knappt som HD. Vid 720p video upplösning, har den lägsta bildkvaliteten av någon av de HD-videokameror vi granskat. Ovanpå det, är det bara kan en inspelningshastighet på 30 bilder per sekund med den här upplösningen. Om du stänger av videokvaliteten ner till standardupplösning, kan du spela in med 60 bilder per sekund, men videon kommer inte att se lika bra på din HDTV.

Den F90BN har en imponerande optisk zoom 52x, och den digitala zoomen sträcker sig till 130x. Om du fotograferar ett sportevenemang, kan du enkelt fånga åtgärden över fältet. Ovanpå det, när du har ställt in kameran till din dator, kan du ladda upp dina videoklipp på YouTube med sin en-klick videodelning knappen. Tyvärr saknar Wi-Fi eller Near Field Communication, så du måste ansluta till en dator för att ladda upp videoklipp.

Vår favorit aspekt av denna underwhelming videokamera är dess enkelhet. Det automatiska läget justerar färger, exponering och fokus snabbt. Om du föredrar att få en mer konstnärlig känsla till din video, kan du växla nästan alla kontroller till manuell. Även om vi vanligtvis föredrar HD-videokameror med en pekskärm sökare, de manuella kontroller är lättare att justera med F90BN knapp-baserat gränssnitt.

Samsung stöder videokamera med ett års garanti, och från webbplatsen kan du ladda ner en ny användarmanual, bläddra frågor eller felsökningssektioner. Du kan också använda forum för att ställa frågor. Samsung representanter finns via e-post, telefon och chatt från supportsidorna.

Samsung F90BN är en enkel videokamera, men dess lägre upplösning och bildfrekvens gör det en dålig kandidat bland andra HD-videokameror. Medan vi gillar enkelt gränssnitt och automatiska lägen, vi är besvikna på låg videokvalitet och brist på integrerade Wi-Fi. För några få dollar mer, kan du få en mycket bättre videokamera än Samsung F90BN.