videokameror – Sony Handycam DCR HC48

Som toppen av denna Sony serie MiniDV, är detta kameran för att köpa från Sony om du vill ta stillbilder samt video. De andra två mini DV-videokameror har inte stillbild kapacitet. Sony Handycam DCR HC48 erbjuder en rad exceptionella tekniska egenskaper och Sonys välkända punkt och skjuta vädjan om början filmare och alla som vill ha en liten, tillförlitlig kamera för att filma under olika förhållanden.

Liksom alla Sonys produkter, Handycam DCR HC48 erbjuder teknologi. Sonys Super Nightshot Infraröd kan låta som en funktion inbyggd för barn som leker krigsspel, men konsumenterna är överens om det förbättrar prestanda på natten. Bättre svagt ljus kan vara viktigt för dig, och om det är, är videokameran värda ett seriöst övervägande. Sony Handycam DCR HC48 har en 25x optisk zoom, en 2,7-tums LCD-pekskärm, och en Memory Stick Duo-facket för att lagra stillbilder.

Experter fel Sony Handycam DCR HC 48 för sin brist på en iLink-port, men den här kameran får beröm för sin natt prestanda, skärmen manual och lättheten att växla mellan bildformat. Användarna är överens om och lägga sitt stöd för Sonys bildstabilitet funktion och utomhus dockningsstation .; Sony Handycam DCR HC48 är Sonys topp miniDV videokamera med funktioner som inte finns i andra videokameror i denna linje.

Prissatta väl, är denna videokamera väl värt de extra pengar du betalar för funktioner och kvalitet som inte finns i liknande videokameror.