videokameror – Sony Handycam DCR-SR68

Sonys DCR-SR68 är en fast standard definition DV hårddisk videokamera som kan lagra upp till 61 timmar video. Det finns ett Carl Zeiss-objektiv med Steadyshot, en kvalitet LCD-skärm och en 60x optisk zoom. Denna hårddisk videokamera är också utrustad med en 2000x digital zoom, ansiktsigenkänning teknik, en inbyggd LED-ljus och en mikrofon som spelar in i Dolby Digital stereo. Emellertid är dess 80 GB hårddisk liten jämfört med liknande enheter. Och för stillbilder har en föga imponerande 0,3-megapixelkamera.

Sammanfattning

Gränssnittet innehåller ett SD-kort utgång, en USB 2.0-port, en A / V-port och möjlighet att överföra till en extern hårddisk utan att använda en dator. Du kan också ansluta hårddisken videokameran direkt till en DVD-brännare och skapa en DVD utan en dator .; En annan intressant funktion är ansiktsigenkänning, som Sony löften kan känna igen upp till åtta ansikten i en bild, kommer kamerans inställningar sedan justera exponeringsinställningarna så gott det kan så att folk kommer inte att visas för ljust eller mörkt.

Film Roll / Face Index kan DCR-SR68 hårddisk videokamera för att skanna igenom i början av varje video scen du har skjutit, då ordnar ansikten i index, vilket gör det lättare att hitta vissa människor bland videon.

Den övergripande digital videokvalitet, medan standard definition, är ganska bra, och digitala bilder ser bra ut, trots avsaknaden av högre upplösning. Om du fotograferar i mörker, rekommenderar vi att du använder den lilla lampan, som hjälper endast till en del, eftersom det inte är så stor .; Sony DCR-SR68 skjuter standard-definition digital video upp till 720 x 480 upplösning. Det kan också ta digitala bilder, men tänk på att upplösningen liknar hårddisken kamerans videoupplösning, cirka 0,3 megapixlar.

80 GB hårddisk (HDD) är liten för denna typ av videokamera, men i LP-läge kan lagra upp till 61 timmar video. Naturligtvis, desto högre bildkvalitet, desto mindre komprimering, detta innebär mindre video kan lagras, omkring 20 timmar. Dessutom finns det ett minneskort kortplats för extra lagringsutrymme, i det här fallet flashminne – SD-kort, minne, etc.

Sony erbjuder också sina HDD Smart Protection, som lovar att hålla video och foton tas bort om du råkar släppa DCR-SR68 hårddisk videokamera. Vi beslutade att inte testa den här funktionen.

Det finns flera hjälp och supportalternativ för Sony DCR-SR68, inklusive en användarmanual, handledning, mjukvarunedladdningar och drivrutiner för kameran, en FAQ sida, användarforum och ett års delar garanti. Men det är bara en 90-dagars garanti på arbetskraft. Om du har ytterligare frågor eller behöver teknisk support, kan du kontakta Sony via telefon, e-post eller chatt.

Sony har gjort en respektabel standard-definition digital video hårddisk videokameran med DCR-SR68. Den spelar in kvalitetsvideo, stillbilder ser bra trots en lägre upplösning och extra funktioner hjälper det att övervinna bristen på high definition. Denna videokamera är perfekt för att skjuta stunder du vill komma ihåg med familj, barn, vänner och mer.